Mijn naam is Brigitte Senft en sinds een aantal jaar  woonachtig in één van de 8 Zaligheden.

 

In 1997 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik gaan werken binnen een eerstelijns praktijk in Boxtel. De eerste 3 jaar heb ik de tijd genomen om kennis te maken met de verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Al snel kwam bekkenfysiotherapie op mijn pad en ben ik vol enthousiastme gestart met de 3-jarige opleiding  bekkenfysiotherapie aan het SOMT, een gespecialiseerde en erkende opleiding binnen de fysiotherapie.

In 2008 was het dan zover, ik heb met succes mijn opleiding afgerond en ben sindsdien werkzaam als geregistreerd bekkkenfysiotherapeut.

 

Na een aantal jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in Boxtel heb ik de overstap gemaakt naar de regio Valkenswaard/Eindhoven. Dit vanuit praktisch oogpunt, dichter bij huis vanwege het gezin.
In 2019 was de tijd rijp om een nieuwe uitdaging aan te gaan...super trots en blij ben ik dan ook met mijn eigen praktijk. 

 

Gedurende mijn werk als bekkenfysiotherapeut kwam ik erachter dat counseling seksuologie steeds meer mijn interesse kreeg en er steeds meer vragen kwamen vanuit mijn clienten. Zodoende ben ik gestart met de Post-hbo opleiding Counseling Seksuologie aan de RINO Groep te Utrecht. Hier heb ik geen spijt van gehad, het is een prachtige aanvulling op mijn specialisatie bekkenfysiotherapie. 

 

Bekkenfysiotherapie in combinatie met counseling seksuologie is een ontzettend dankbaar, interessant en leuk beroep en voor mij is behandeling vooral samenwerken. Samenwerken met collega's en clienten om samen de kwaliteit van leven te optimaliseren. 

 

Heb je vragen?

Mail me gerust door te klikken op onderstaande link "contact"